Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 400 g) kukkakaali
-
¾ dl
Valio Oivariini® oliiviöljy ja hieno merisuola rasvaaValio Oivariini® oliiviöljy ja hieno merisuola sekä viipale hyvää leipää – siinä on makunautinto, joka…
- 2 rkl sitruunamehua
- 0 kg lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kukkakaali kahtia. Poista lehdet ja kova kanta. Leikkaa isoiksi kukinnoiksi.
- Laita kukinnot tehosekoittimeen. Käytä konetta pulssitoiminnolla, kunnes kukkakaali on tasaista murua. Voit myös hienontaa kukkakaalin veitsellä.
- Kuumenna Oivariini pannulla. Lisää kukkakaalimuru ja sitruunamehu. Sekoita. Anna paistua muutama min.
- Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.
- Tarjoa paistetun tai grillatun kalan tai liharuokien lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
100 kcal
Proteiini
1,6 g
Hiilihydraatti
2 g
Rasva
9,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- lehtipersiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.