Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt Valio Keittiön grillijuustoa
- 1 pieni (250 g) kesäkurpitsa
- 1 (n. 500 g) kukkakaali
- 1 punasipuli
- 1 punainen chilipalko, mieto
- 1 dl hienonnettua persiljaa tai lehtipersiljaa
- 4 ruisleipästä (halkaistua), esim. tumma Reissumies
- ripaus suolaa ja pippuria
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Balsamicokastike
- 1 dl balsami- tai valkoviinietikkaa
-
1¼ dl
Valio Hedelmätarha® omenatäysmehua luomuValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
Voit kokeilla myös:- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl sokeria
- ⅓ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin balsamicokastike. Mittaa aineet pieneen kasariin tai kattilaan. Keitä, kunnes nesteen määrä on puolittunut. Nosta sivuun.
- Leikkaa grillijuusto ja kesäkurpitsa n. 1 cm:n viipaleiksi. Leikkaa kukkakaalista hieman ohuempia "pihvejä". Parhaimmat pihvit saat leikkaamalla viipaleet pystysuunnassa kukkakaalin keskiosasta, jolloin kukkakaalinuput pysyvät kiinnittyneinä kanta/keskiosaan.
- Puolita ja leikkaa sipuli (ja chili) ohuiksi viipaleiksi. Laita kulhoon. Lisää hienonnettu yrtti ja puolet balsamicokastikkeesta.
- Levitä grillisudilla kasvisten ja grillijuuston päälle balsamicokastiketta.
- Grillaa kasvikset ja juustopalat molemmin puolin grilliparilassa tai kypsennä paistinpannulla. Lisää tarvittaessa balsamicokastiketta. Lämmitä myös ruiskiekot grillissä tai paahtimessa.
- Viimeistele kasvikset suolalla ja pippurilla. Täytä ruisleipäset crème fraîchella, grillijuustolla, kasviksilla ja sipulilisukkeella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 120 kcalProteiini 4,5 gHiilihydraatti 7,3 gRasva 7,5 gTyydyttynyt rasva 3,6 gRavintokuitu 1,8 gSuola 0,5 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.