
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 kg kukkakaalia
- 1 sipuli hienonnettuna
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2 rkl öljyä
- 1 tl kuivattua rosmariinia
- 1 kasvisliemikuutio
- ½ l vettä
-
1 prk (à 2 dl)
Valio Keittiön ruokakermaa 15%Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan
- tuoretta persiljaa
Delikauratoastit
- 6 viipaletta vaaleaa leipää
- 3 rkl öljyä
-
½ pkt (à 230 g)
Gold&Green® Delikaura® Grillattu tomaattiaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Delikaura® sopii monen lautaselle. Se on herkkuproteiini kaurasta ja palkokasveista…
- 1 dl (40 g) parmesaania
- 1 kg kukkakaalia
- 1 sipuli hienonnettuna
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2 rkl öljyä
- 1 tl kuivattua rosmariinia
- 1 kasvisliemikuutio
- ½ l vettä
- 1 prk (à 2 dl) Valio Keittiön ruokakermaa 15%
- suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan
- tuoretta persiljaa
Delikauratoastit
- 6 viipaletta vaaleaa leipää
- 3 rkl öljyä
- ½ pkt (à 230 g) Gold&Green® Delikaura® Grillattu tomaattia
- 1 dl (40 g) parmesaania
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kukkakaali pieniksi kukinnoiksi.
- Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää kukkakaalit ja rosmariini, paista vielä muutama minuutti.
- Lisää kasvisliemikuutio, ½ litraa vettä ja ruokakerma. Keitä, kunnes kukkakaali on kypsynyt pehmeäksi.
- Soseuta keitto sauvasekoittimella tai blenderissä. Mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele tuoreella persiljalla.
- Tarjoa Delikauratoastien kera.
Delikauratoastit
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Asettele leipäviipaleet leivinpaperille uunipellille. Voitele öljyllä, ripottele päälle Delikaura ja juustoraaste. Paista, kunnes juusto leipä on rapeutunut.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
98 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
6,5 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- tuoretta persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.