Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 650 g) kukkakaali
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 2-3 rkl hienonnettua ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Puhdista kukkakaali. Poista kanta.
- Hienonna kukkaalin lehdet. Paloittele kukkakaalin kukinnot.
- Lisää kukkakaalin kukinnot kattilaan. Kaada päälle ruokakerma. Keitä kannen alla välillä sekoittaen n. 8 min.
- Lisää lehdet ja kypsennä vielä pari min.
- Viimeistele tuoreella ruohosipulilla.
- Tarjoa aterian lisukkeena esim. grillivartaiden, lihapullien tai paistetun kalan kanssa.
Tarjoiluvinkki
- Tarjoa kukkakaalimuhennos valurautapannusta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
55 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
3,5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.