Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg kukkakaalia
-
50 g
Valio Keittiön smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ½ dl hienonnettua ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kukkakaali lehtineen ja varsineen pieniksi paloiksi.
- Keitä vähässä vedessä (siten, että kukkakaalit juuri ja juuri peittyy) kypsiksi, 8 - 10 min.
- Valuta vesi hyvin.
- Lisää smetana, voi ja suola. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi.
- Lisää lopuksi mustapippuria ja hienonnettu ruohosipuli. Sekoita.
- Tarjoa perunamuusin tapaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
56 kcal
Proteiini
1,7 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.