Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.8
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg kukkakaalia
- 1 dl vehnäjauhoja
- 2 kananmunaa
- 2 dl pankojauhoja
Kuuma chilikastike
- 2 dl chilikastiketta esim. Texas Pete
-
200 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Dippikastike
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviilidippiä AmericanMaailma ei ole vielä valmis, mutta dippi on. Valio kermaviilidippi American on aina valmiina rentoon…
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele kukkakaali nupuiksi.
- Riko kananmunat astiaan.
- Pyörittele kukkakaalit ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunissa ja lopuksi pankojauhoissa.
- Asettele kukkakaalit leivinpaperille uunipellille ja paista 225 asteessa noin 20 min.
Kuuma chilikastike
- Keitä chilikastike ja voi tasaiseksi kastikkeeksi kattilassa.
- Pyörittele kuumat kukkakaalit kastikkeessa ja tarjoile heti dippikastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
148 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
11 g
Rasva
9,8 g
Tyydyttynyt rasva
5,5 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.