
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 5 voitaikinalevyjä
-
1 prk (200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
- 1 prk luumumarmeladia
- kananmuna voiteluun
- 5 voitaikinalevyjä
- 1 prk (200 g) Valio vaniljakreemiä
- 1 prk luumumarmeladia
- kananmuna voiteluun
Jaa resepti
Ohje
- Puolita voi- tai torttutaikinalevy.
- Lisää noin 1/2 rkl vaniljakreemiä torttutaikinaneliön keskelle. Nosta neliön reunat ja sulje täyte taikinan sisään nyytiksi. Aseta nyytti leivinpaperin päälle pellille saumapuoli alaspäin.
- Leikkaa nyytti kahdeksaksi sakaraksi saksilla.
- Käännä joka toinen sakara vastakkaiseen suuntaan siten, että leikkuupinta tulee ylöspäin.
- Paina sormella syvennys tortun keskelle ja lisää keskelle noin 1/2 rkl luumumarmeladia.
- Voitele tortut kananmunalla. Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin paistovärin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
206 kcal
Proteiini
0,5 g
Hiilihydraatti
43 g
Rasva
2,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmuna
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.