Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 0 kg voitaikinalevyjä
-
1 prk (200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
- 1 prk luumumarmeladia
- 0 kg kananmuna voiteluun
Jaa resepti
Ohje
- Puolita voi- tai torttutaikinalevy.
- Lisää noin 1/2 rkl vaniljakreemiä torttutaikinaneliön keskelle. Nosta neliön reunat ja sulje täyte taikinan sisään nyytiksi. Aseta nyytti leivinpaperin päälle pellille saumapuoli alaspäin.
- Leikkaa nyytti kahdeksaksi sakaraksi saksilla.
- Käännä joka toinen sakara vastakkaiseen suuntaan siten, että leikkuupinta tulee ylöspäin.
- Paina sormella syvennys tortun keskelle ja lisää keskelle noin 1/2 rkl luumumarmeladia.
- Voitele tortut kananmunalla. Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin paistovärin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
206 kcal
Proteiini
0,5 g
Hiilihydraatti
43 g
Rasva
2,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- voitaikinalevyjä
- kananmuna
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.