Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 salottisipulia
- 4 valkosipulin kynttä
- 150 g fileepekonia
- 4 broilerin koipi-reisipaloja
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 200 g herkkusieniä
- 3 dl lihalientä
- 4 dl punaviiniä
- 5 laakerinlehteä
- 10 vartta tuoretta timjamia
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipulit ja valkosipulit. Viipaloi pekoni.
- Ruskista pekoni laakeassa korkeareunaisessa pannussa tai padassa. Lisää voi ja sipulit, kuullota.
- Laita broilerin koipi-reidet nahkapuoli alaspäin kasarin ja anna pintojen ruskistua. Mausta. Käännä koipi-reidet.
- Lisää herkkusienet ja anna paistua muutama min.
- Kaada päälle lihaliemi ja viini. Lisää lopuksi yrtit. Hauduta kannen alla puolisen tuntia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
138 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
0,9 g
Rasva
9,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.