Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kurkkua
- 1 tl sitruunamehua
- 150 g isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
- ½ dl hienonnettua tilliä
Kastike
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ¼ tl suolaa
- ½ tl sokeria
- 1 rkl hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise kurkut pituussuunnassa. Irrota sisus veitsellä. Kuutioi sisus. Mausta "veneen" pohjat sekä kuutioitu sisus sitruunamehulla.
- Sulata ja valuta katkaravut.
- Kokoa salaattiainekset kerroksittain veneisiin, päällimmäiseksi raejuustoa ja tilliä.
- Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatille tai tarjoa erikseen.
- Tarjoa rapean leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
48 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
1,5 g
Rasva
2,4 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.