Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
leipää
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 viipaletta ruisleipää tai -patonkia
-
½ prk (à 200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
- 4 keitettyä (10 min) kananmunaa
- 150 g kylmäsavulohiviipaleita
Kurkkusalaatti
- 200 g kurkkua
- ½ dl tuoretta tilliä hienonnettuna
- 1 rkl väkiviinaetikkaa
- 2 tl sokeria
- ¼ tl suolaa
- 1 kesäsipuli varsineen
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kurkkusalaatti. Viipaloi kurkut ohuiksi siivuiksi, esim. raastinraudan viipalointiterällä.
- Yhdistä kurkut, etikka, hienonnettu tilli, sokeri ja suola kulhossa. Lisää halutessasi myös hienonnettu kesäsipuli varsineen. Anna maustua 10 min.
- Levitä leipäviipaleille tuorejuustoa. Laita päälle lohiviipaleet ja viipaloidut kananmunat.
- Valuta kurkkusalaatista irronnut neste pois. Nostele kurkkusalaatti leiville päällimmäiseksi.
- Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
140 kcal
Proteiini
8,8 g
Hiilihydraatti
9 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.