Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 750 g keltaista talvikurpitsaa
- 8-10 dl vettä
- 1 kana- tai kasvisliemikuutio
- 500 g bataattia
- ripaus muskottipähkinää
- 1-2 rkl siirappia
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
Tarjoiluun
- 0 kg ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Kurpitsan esikäsittely: Halkaise kurpitsa. Leikkaa pienemmiksi lohkoiksi. Poista siemenet ja koverra pois pehmeä rihmasto. Leikkaa kuori pois. Kuutioi malto.
- Lisää kiehuvaan kana- tai kasvisliemeen kurpitsa- ja bataattipalat. Anna kiehua kannen alla hiljalleen kypsiksi.
- Soseuta sauvasekoittimella. Mausta. Lisää ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi.
- Ripottele pinnalle ruohosipulia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
41 kcal
Proteiini
0,9 g
Hiilihydraatti
6,2 g
Rasva
1,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- muskottipähkinää
- mustapippuria myllystä
- ruohosipulia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.