Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
42 min
Yhteensä
1 h 12 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja
Kastike
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 valkosipulin kynsi
- 800 g myskikurpitsaa
- 5 dl kasvislientä
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
½ prk
Valio Keittiön smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Pinnalle
- 1 dl oliiviviipaleita
- 12 aurinkokuivattua tomaattia
- 1-2 vartta tuoretta rosmariinia
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
- Sekoita joukkoon Oivariini ja kuivat aineet. Vaivaa taikina kimmoisaksi.
- Anna taikinan kohota hyvin liinan alla. Tee sillä välin kastike.
Kastike
- Sulata kattilassa Oivariini. Kuullota siinä viipaloitu valkosipulin kynsi.
- Kuori ja paloittele kurpitsa isohkoiksi lohkoiksi. Poista siemenet. Lisää lohkot kattilaan ja sekoita.
- Lisää kasvisliemi. Keitä miedolla lämmöllä n. 25 min tai kunnes kurpitsapalat ovat kypsiä.
- Valuta lohkot. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää kastikkeeseen suola, pippuri ja smetana. Sekoita.
Kokoaminen
- Jaa taikina kahdeksaan osaan. Taputtele ne n. 1 cm paksuisiksi pohjiksi leivinpaperin päälle jauhotetuin käsin.
- Levitä pohjille kurpitsakastike. Asettele valutetut oliiviviipaleet sekä valutetut ja suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit kastikkeen päälle. Ripottele pinnalle rosmariinin lehtiä sekä juustoraaste.
- Paista flatbreadit uunin alaosassa 225 asteessa n. 10 - 12 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
122 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
12,1 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.