Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
l
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g keltaista talvikurpitsaa tai myskikurpitsaa
-
3 dl
Valio Hedelmätarha® luomuappelsiinitäysmehuaValio Hedelmätarha® luomuappelsiinitäysmehu virkistää aamun kuin aamun! Laadukas ja maukas täysmehu luomuappelsiineista.
- 1½ dl hillosokeria
- 50 g sokeroitua appelsiininkuoripalaa
- 1-2 tl inkivääriä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori kurpitsa ja kaavi siemenet pois lusikalla. Leikkaa kurpitsa n. 0,7 x 0,7 cm:n kuutioiksi.
- Mittaa hillon ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä n. 30 min, kunnes kurpitsakuutiot on sopivasti pehmentyneet.
- Jaa hillo kuumana desinfioituihin lasipurkkeihin.
- Sulje heti ja anna jäähtyä, jolloin purkkeihin muodostuu umpio ja hillo säilyy hyvin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
85 kcal
Proteiini
0,6 g
Hiilihydraatti
19,7 g
Rasva
0,1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.