
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 700 g myskikurpitsaa viipaleina
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl öljyä
- 1 tlk (400 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa sweet chiliLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma sweet chili sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 2 dl vettä
- 80 g babypinaattia
- 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- ¼ tl muskottia
- 6 lasagnelevyä
-
1 prk (125 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar 14%Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi vahva cheddar 14 % on juustokastike, joka tekee vahvan vaikutuksen…
Lisäksi
- saksanpähkinöitä rouhittuna
- 700 g myskikurpitsaa viipaleina
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl öljyä
- 1 tlk (400 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa sweet chili
- 2 dl vettä
- 80 g babypinaattia
- 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- ¼ tl muskottia
- 6 lasagnelevyä
- 1 prk (125 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar 14%
Lisäksi
- saksanpähkinöitä rouhittuna
Jaa resepti
Ohje
- Kuori kurpitsa ja lohko pitkittäin neljään osaan. Poista siemenet ja leikkaa lohkot poikittain muutaman millin paksuisiksi viipaleiksi.
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit öljyssä kannellisessa paistokasarissa. Lisää tomaattimurska, ruokakerma, vesi ja mausteet pannulle.
- Huuhtele pinaatti ja säästä osa lasagnen pinnalle. Sekoita kurpitsa ja pinaatti kastikkeeseen. Kiehauta kastike.
- Puolita lasagnelevyt ja upota ne yksitellen kastikkeeseen. Peitä kannella ja anna kypsyä 20-30 minuuttia, kunnes kurpitsat ja pasta on kypsää.
- Lusikoi juustokastike lasagnen pinnalle. Hauduta muutama minuutti kannella peitettynä. Anna lasagnen vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Viimeistele pinaatilla ja pähkinöillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
64 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
6,5 g
Rasva
2,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- saksanpähkinöitä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.