Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
4 min
Yhteensä
19 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 12 (40 g) suolakeksiä, esim. Ritz
- 50 g kylmäsavuhärkää ohuina viipaleina
-
75 g (1,5 dl)
Valio Salaneuvos® juustoaSalaneuvos oli Suomen suuriruhtinaskunnassa korkea-arvoinen virkamies, joka vartioi valtion salaisuuksia. Tarkkaan vartioitu on myös resepti…
-
100 g
eriväristä paprikaaVoit kokeilla myös:
- 100 g punaisia kirsikkatomaatteja
Jaa resepti
Ohje
- Aseta savuhärkäviipaleen puolikkaita taitettuina kekseille uunipellille (puolikas viipaletta / keksi).
- Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi. Aseta kuutiot kekseille.
- Leikkaa paprikasta kuutioita tai halkaise kirsikkatomaatit. Lisää kekseille.
- Kuumenna 200 asteessa uunin keskiosassa, kunnes juusto alkaa sulaa n. 4 min. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 195 kcalProteiini 13,4 gHiilihydraatti 9,5 gRasva 11,2 gTyydyttynyt rasva 6,5 gRavintokuitu 1,1 gSuola 0,8 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.