
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 punaista paprikaa
- 1 keltainen paprika
- ½ punaista chiliä
-
7½ dl
Valio A+™ täyteläistä luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti täyteläinen on pehmeää ja aivan erityisen täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan…
- 1-2 valkosipulinkynttä
- mustapippuria myllystä
- ½ tl suolaa
- 2 punaista paprikaa
- 1 keltainen paprika
- ½ punaista chiliä
- 7½ dl Valio A+™ täyteläistä luonnonjogurttia
- 1-2 valkosipulinkynttä
- mustapippuria myllystä
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Pese paprikat ja laita ne sekä chili matalareinaiseen uunivuokaan. Paahda uunissa 250 asteessa molemmin puolin, kunnes kuori on kunnolla mustunut.
- Anna jäähtyä hetki. Irrota paprikoista ja chilistä kuoret vetämällä.
- Mittaa kaikki keiton aineet tehosekoittimeen. Aja tasaiseksi.
- Anna maustua muutama tunti kylmässä. Tarjoa alkukeitoksi paahdetun leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
54 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
4,6 g
Rasva
2,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.