Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 punaista paprikaa
- 1 keltainen paprika
- ½ punaista chiliä
-
7½ dl
Valio A+™ täyteläistä luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti täyteläinen on pehmeää ja aivan erityisen täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan…
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Pese paprikat ja laita ne sekä chili matalareinaiseen uunivuokaan. Paahda uunissa 250 asteessa molemmin puolin, kunnes kuori on kunnolla mustunut.
- Anna jäähtyä hetki. Irrota paprikoista ja chilistä kuoret vetämällä.
- Mittaa kaikki keiton aineet tehosekoittimeen. Aja tasaiseksi.
- Anna maustua muutama tunti kylmässä. Tarjoa alkukeitoksi paahdetun leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
54 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
4,6 g
Rasva
2,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.