Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 180 g perunalastuja
- 150 g kylmäsavulohta
Dippi
- 1 sitruuna
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
- 1 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Lisäksi
- 1 pieni punasipuli kuutioituna
- 100 g mätiä
- 0 kg tuoretta tilliä
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Levitä sipsit laakealle tarjoilualustalle.
- Hienonna lohi pieneksi kuutioksi.
- Pese sitruuna, raasta kuori ja purista puolen sitruunan mehu. Sekoita raaste, mehu ja yrtit crème fraîchen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lusikoi dippiä, lohta, punasipulia ja mätiä sipsien pinnalle.
- Viimeistele sipsipelti tillillä ja mustapippurilla. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
237 kcal
Proteiini
8,6 g
Hiilihydraatti
12,2 g
Rasva
16,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- tuoretta tilliä
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.