
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl vehnäjauhoja
-
1 dl
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- ½ dl vettä
Täyte
- 100 g purjoa
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 150 g kylmäsavustettua kirjolohta
- ½ dl hienonnettua tilliä
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 2 kananmunaa
- mustapippuria myllystä
Pohja
- 100 g Valio voita
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl Valio Emmental raastetta
- ½ dl vettä
Täyte
- 100 g purjoa
- 15 g Valio voita
- 150 g kylmäsavustettua kirjolohta
- ½ dl hienonnettua tilliä
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoa
- 1 dl Valio maitoa
- 2 kananmunaa
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita huoneenlämpöinen voi ja vehnäjauhot keskenään. Lisää juustoraaste ja vesi.
- Levitä taikina voideltuun, Ø 24 cm:n vuokaan.
- Pese ja viipaloi purjo ja hauduta se voissa pehmeäksi. Suikaloi kala. Levitä taikinapohjalle purjo, kala ja tilli.
- Sekoita tuorejuuston joukkoon maito, munat ja mustapippuri. Kaada seos täytteen päälle. Paista 200 asteessa 30 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
246 kcal
Proteiini
9,5 g
Hiilihydraatti
10,9 g
Rasva
18,3 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.