Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kylmäsavu­lo­hipiiras

Kylmäsavulohipiiras on mainio suolainen tarjottava illanistujaisiin tai juhliin. Piiras käy myös lounaaksi keveän kasvissalaatin kanssa tarjoiltuna.

Kylmäsavulohipiiras
Kylmäsavulohipiiras

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pohja

  • 100 g
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl
    Valio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
    Valio Emmental e150 g raaste (punaleima)
  • ½ dl vettä

Täyte

  • 100 g purjoa
  • 15 g
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 150 g kylmäsavustettua kirjolohta
  • ½ dl hienonnettua tilliä
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
    Valio Viola® e200 g valkosipuli tuorejuusto laktoositon
  • 1 dl
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 2 kananmunaa
  • mustapippuria myllystä

Pohja

  • 100 g Valio voita
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl Valio Emmental raastetta
  • ½ dl vettä

Täyte

  • 100 g purjoa
  • 15 g Valio voita
  • 150 g kylmäsavustettua kirjolohta
  • ½ dl hienonnettua tilliä
  • 1 rasia (200 g) Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoa
  • 1 dl Valio maitoa
  • 2 kananmunaa
  • mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Sekoita huoneenlämpöinen voi ja vehnäjauhot keskenään. Lisää juustoraaste ja vesi.
  2. Levitä taikina voideltuun, Ø 24 cm:n vuokaan.
  3. Pese ja viipaloi purjo ja hauduta se voissa pehmeäksi. Suikaloi kala. Levitä taikinapohjalle purjo, kala ja tilli.
  4. Sekoita tuorejuuston joukkoon maito, munat ja mustapippuri. Kaada seos täytteen päälle. Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 246 kcal
Proteiini 9,5 g
Hiilihydraatti 10,9 g
Rasva 18,3 g
Tyydyttynyt rasva 9,9 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1