Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 prk (à 2.5 dl)
Valio kinuskikermaaValio kinuskikerma on herkullinen oikotie kinuskisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin! Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi tai kiehauta täyteläiseksi…
- 3 rkl lakkahilloa
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Koristeluun
- 4 marenkia
- 4 fudge-toffeekaramelleja kuutioituna
- 2 rkl lakkahilloa
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kinuskikerma ja rahka. Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lusikoi puolet vaahdosta leipävuokaan tai jäädykevuokaan (n. 1 l vuoka). Lusikoi väliin lakkahilloa ja lisää loput vaahdosta päälle.
- Anna jäätyä yön yli.
- Ota jäädyke temperoitumaan 15 min. ennen tarjoilua. Kumoa tarkoiluastialle. Koristele marenkimurulla, pienillä fudgekuutioilla. Lusikoi tai pursota vielä lakkahilloa muiden koristeiden joukkoon.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
244 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
23,2 g
Rasva
15,6 g
Tyydyttynyt rasva
9,3 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.