
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
2 h 30 min
Yhteensä
2 h 55 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 800 g naudan ulkofileetä
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 2 rkl soijakastiketta
- 2 rkl ruokokidesokeria
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl chilikastiketta, esim. sriracha
- 1 rkl lakritsijuurijauhetta
- 1 tl fenkolia
- 1 tl anista
- 4 tähtianista
Paistamiseen
-
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Pintaan
- sormisuolaa
- mustapippuria myllystä
- 800 g naudan ulkofileetä
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 2 rkl soijakastiketta
- 2 rkl ruokokidesokeria
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl chilikastiketta, esim. sriracha
- 1 rkl lakritsijuurijauhetta
- 1 tl fenkolia
- 1 tl anista
- 4 tähtianista
Paistamiseen
- Valio Oivariini® juoksevaa
Pintaan
- sormisuolaa
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Esikäsittele ja marinoi naudan ulkofilee: Poista mahdolliset kalvot. Halkaise ulkofilee kahdeksi tasapaksuiseksi levyksi.
- Mittaa marinadin ainekset kulhoon, sekoita. Laita fileelevyt vahvaan muovipussiin, kaada päälle marinadi ja sulje pussi huolella. Hiero marinadia tasaisesti lihapalojen pintaan.
- Anna lihan marinoitua jääkaapissa väh. 2 h. Mielellään yön yli.
- Ota liha huoneenlämpöön n. ½ h ennen paistamista. Valuta ylimääräinen marinadi lihojen pinnalta (säästä marinadi).
- Paista fileepalat pannulla rasvassa molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin ruskea. Kaada pannulle siivilöity marinadi. Anna kiehua muutaman min.
- Nosta lihat uunivuokaan, kaada päälle marinadi. Kypsennä uunissa 225 asteessa vielä 5 min. Peitä liha foliolla ja anna vetäytyä 10 min. Viimeistele liha sormisuolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoile lihan kanssa Grillatut AURA parsat.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
131 kcal
Proteiini
20,1 g
Hiilihydraatti
4,3 g
Rasva
3,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
- sormisuolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.