Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl korppujauhoja
- 400 g karitsan paistijauhelihaa
- 1 kananmuna
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 tl suolaa
- 1 tl kuivattua timjamia
- ½ tl jauhettua mustapippuria
Täyte
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 8 (80 g) aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
- 1 dl tuoretta persiljaa
Dijon-kermaviilikastike
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
- 1 rkl Dijon-sinappia
- 1 tl sitruunamehua
- ¼ tl jauhettua mustapippuria
- ½ tl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Laita kerma ja korppujauhot kulhoon. Anna turvota 5 min. Lisää jauheliha, muna, hienonnettu valkosipuli ja mausteet. Sekoita.
- Taputtele mureketaikina kostutetuin sormin tuorekelmun päälle 20 x 30 cm:n kokoiseksi levyksi. Levitä päälle AURA muru, hienonnetut tomaatit ja persilja. Kääri murekelevy rullalle tuorekelmun avulla kääretortun tapaan. Poista kelmu. Nosta rulla uunipellille leivinpaperille.
- Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 25 min. Anna vetäytyä folioon käärittynä 5 - 10 min.
- Valmista kastike. Sekoita ainekset. Tarkista maku.
- Viipaloi rulla. Tarjoa Dijon-kermaviilikastikkeen ja keitettyjen perunoiden, perunamuusin tai riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
191 kcal
Proteiini
11,1 g
Hiilihydraatti
6,2 g
Rasva
13,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.