Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Lämmin dippipelti

Uunissa paahdetut kasvikset, sienet ja ilmakuivattu kinkku on helppoakin helpompi iltapala isommallekin porukalle. Laita ruoka tarjolle rennosti pellillä ja dippailu voi alkaa.

Lämmin dippipelti
Lämmin dippipelti

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • ½ myskikurpitsaa tai bataattia
  • ½ kukkakaalia
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1-2 tl currya
  • ½ tl suolaa
  • 100 g herkkusieniä
  • ½ pkt
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e170 g pala
  • 1 pkt ilmakuivattua kinkkua
  • 200 g terttukirsikkatomaatteja
  • 2 viipaletta maalaisleipää
  • 1 prk (250 g)
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi e250 g maustamaton laktoositon
  • ½ myskikurpitsaa tai bataattia
  • ½ kukkakaalia
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1-2 tl currya
  • ½ tl suolaa
  • 100 g herkkusieniä
  • ½ pkt Valio AURA® juustoa
  • 1 pkt ilmakuivattua kinkkua
  • 200 g terttukirsikkatomaatteja
  • 2 viipaletta maalaisleipää
  • 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton

Ohje

  1. Kuori kurpitsa. Leikkaa se kuutioiksi ja kukkakaali pieniksi kukinnoiksi.
  2. Hiero kasvisten pintaan Oivariini, curry ja suola. Laita leivinpaperille uunipellille.
  3. Kypsennä uunissa 225 asteessa 20 min.
  4. Täytä sienet AURA juustolla. Paloittele leipäviipaleet. Lisää ne, kinkkuviipaleet ja tomaatit pellille. Paista vielä n. 15 min.
  5. Nosta pelti pöydälle. Tarjoa juustodipin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 99 kcal
Proteiini 6,8 g
Hiilihydraatti 2,8 g
Rasva 9,2 g
Tyydyttynyt rasva 4,3 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1