Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kananmunaa
- ½ dl sokeria
- ½ dl brandyä
- ½ dl rommia
-
2 dl
Valio kahvimaitoaValio kahvimaito laktoositon on kahvin paras kaveri niin vaahdotettuna kuin sellaisenaan. Se on kehitetty yhdessä…
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1½ tl vaniljasokeria
- 0 kg jauhettua kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Esilämmitä viisi korvallista, pienehköä lasia tai mukia, esim. täyttämällä ne kiehuvan kuumalla vedellä.
- Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vaahdota valkuaiset ja sokerit vaahdoksi.
- Sekoita keltuaiset ja alkoholit huolellisesti kulhossa tai kannussa.
- Kiehauta maito, kerma ja vaniljasokeri.
- Yhdistele keltuaisseokseen lämmintä kerma-maitoa ja valkuaisvaahtoa ja samalla sekoittaen. Jätä osa valkuaisvaahdosta lisäämättä.
- Jaa laseihin. Viimeistele annokset valkuaisvaahtonokareella ja kaneliripauksella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
177 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
10,9 g
Rasva
8,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua kanelia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.