Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
lisäkeannosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2½ dl kokonaisia, esikeitettyjä ohrasuurimoita
- 1 punasipuli
- 1 tomaatti
- 1 pieni paprika
- 100 g vihreitä pakastepapuja
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
Jaa resepti
Ohje
- Keitä ohrasuurimot pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä, n. 20 min.
- Hienonna sipuli. Lohko tomaatti ja paprika ja poista siemenet. Kuutioi.
- Kuullota sipuli, paprika ja pavut kattilassa Oivariini rasvassa.
- Valuta ohra siivilässä.
- Lisää kattilaan ohra, tomaattikuutiot ja ruokakerma. Kuumenna.
- Tarjoa kala- tai liharuokien lisäkkeenä tai kasvisruokana sellaisenaan (2 - 3 annosta).
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
124 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
16,9 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.