Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 (650 g) isoa perunaa
- 2 sipulia
- 1 iso maustekurkku
- 2 rkl kapriksia
- ½ dl ruohosipulia tai kevätsipulia
Kastike
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl sinappia
- 1 tl suolaa
- 1½ tl sokeria
- 2 tl sitruunamehua
- 0 kg mustapippuria myllystä
Koristeluun
- 0 kg ruohosipulia tai kevätsipulia
Jaa resepti
Ohje
- Keitä perunat kuorineen kypsiksi. Kuori jäähtyneet perunat ja kuutioi tai viipaloi ne.
- Hienonna sipulit ja kuutioi maustekurkku. Kuullota sipulit pinnoitetulla pannulla. Lisää perunat, maustekurkkukuutiot ja kaprikset. Kuumenna välillä sekoittaen.
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja lisää pannulle, sekoita varovasti. Lisää hienonnettu ruoho- tai kevätsipuli. Peitä kannella ja kuumenna.
- Koristele hienonnetulla ruoho- tai kevätsipulilla. Tarjoa lämpimänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
75 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
9 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- ruohosipulia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.