
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 100 g voimakkaan makuista makkaraa, esim. chorizo
- 1 (350 g) purjo
- 2-4 valkosipulinkynttä
- 3 (550 g) paprikaa (punainen, vihreä ja keltainen)
- 1 tlk (370 g) paseerattua tomaattia
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 7 dl vettä
- 1 rkl sokeria
- 1 tl suolaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
Voit kokeilla myös:-
1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme sipulia
-
Pinnalle
- tuoretta basilikaa
Tarjoiluun
- rapeakuorista maalaisleipää
- 100 g voimakkaan makuista makkaraa, esim. chorizo
- 1 (350 g) purjo
- 2-4 valkosipulinkynttä
- 3 (550 g) paprikaa (punainen, vihreä ja keltainen)
- 1 tlk (370 g) paseerattua tomaattia
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 7 dl vettä
- 1 rkl sokeria
- 1 tl suolaa
- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto
Pinnalle
- tuoretta basilikaa
Tarjoiluun
- rapeakuorista maalaisleipää
Jaa resepti
Ohje
- Poista makkarasta mahdollinen kuori. Leikkaa makkara aivan pieniksi kuutioiksi.
- Ruskista kuutiot kevyesti kattilassa omassa rasvassaan. Lisää joukkoon pesty ja hienonnettu purjo, valkosipulin kynnet sekä kuutioidut paprikat. Anna kypsyä hetki
- Lisää paseerattu tomaatti, tomaattipyree ja vesi. Mausta.
- Anna kiehua n. 5 min. Lisää ruokakerma. Anna kiehahtaa.
- Laita levy pois päältä, peitä keitto kannella ja anna hautua 5 - 10 min ennen tarjoilua.
- Tarjoa rapeakuorisen leivän ja voin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
45 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
3,5 g
Rasva
2,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta basilikaa
- rapeakuorista maalaisleipää
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.