Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 viipaletta ruispaahtoleipää
- 5 keitettyä (8 min) kananmunaa
- 2 keltuaista
- 2 rkl hienonnettua tilliä tai ruohosipulia
- 1 rasia (110/81 g) anjovisfileitä
- 1 puolikas punasipulia
- 2 valkuaista
-
1 pussi
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna uuni 250 asteiseksi. Levitä leivät leivinpaperille uunipellille
- Kuori ja hienonna keitetyt munat (leikkaa esim. munaleikkurilla ristiin). Lisää raa´at keltuaiset ja yrtti. Levitä seos leiville.
- Aseta päälle valutetut anjovisfileet ja aivan ohuiksi suikaleiksi leikattua punasipulia.
- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää juustoraaste. Levitä seos leiville.
- Kypsennä uunin keski/yläosassa, kunnes pinta on kauniin värinen, n. 6 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
208 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatti
8 g
Rasva
12,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.