Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
2.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
leipää
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g punasipulia
- 1½ rkl sokeria
- ¼ tl suolaa
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 2-3 rkl tomaattien öljyä
- 6 aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
- 4 isoa paahtoleipäviipaletta
- 2 kananmunaa
- 2 tl vettä
-
75 g (1,5 dl)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja puolita sipulit. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
- Laita sipulit kulhoon ja lisää sokeri, suola, etikka ja 2 tl säilyketomaattien öljyä. Mikrota 1 min, sekoita.
- Nosta leivät leivinpaperin päälle uunipellille tai uunivuokaan.
- Sivele leivät kevyesti säilyketomaattien öljyllä. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Jaa ne ja sipulit leiville.
- Vatkaa kananmunat ja vesi kulhossa. Lisää juustoraaste. Päällystä leivät juusto-munaseoksella.
- Paista leipiä uunin keski-/yläosassa 250 asteessa 5 - 7 min.
- Nauti lämpimänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
185 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
14,6 g
Rasva
10,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.