Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
12 min
Yhteensä
22 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 viipaletta maalaisleipää
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 4 viipaletta parmankinkkua
- 8 tuoretta, vihreää parsaa höyrytettynä
Juustokuorrutus
- 1 kananmuna
- 2 tl Dijon-sinappia
- 1 rkl tuoretta rakuunaa hienonnettuna
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
Jaa resepti
Ohje
- Voitele leipäviipaleet ja laita uunipellille leivinpaperin päälle. Jaa kinkku leipäviipaleille. Pilko parsa pitkittäin 2 - 3 osaan ja jaa leiville kinkun päälle.
- Sekoita juustokuorrutuksen aineet ja jaa kuorrutus leiville. Paista 200 asteessa 15 min tai kunnes leivät ovat kauniin kullanruskeita.
- Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
157 kcal
Proteiini
10,4 g
Hiilihydraatti
5,7 g
Rasva
10,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
2,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.