Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Lämpimät voileivät

Muhkealla kuorrutuksella päällystetyt kinkkuleivät saavat varmasti kiitosta. Lämpimät leivät ovat klassikko!

Lämpimät voileivät
Lämpimät voileivät

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 viipaletta isoa paahtoleipää, graham tai monivilja
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
    Valio Oivariini® 400 g normaalisuolainen HYLA®
  • 2 rkl sinappia
  • 2 (100 g) tomaattia
  • 4-8 viipaletta (80 g) palvikinkkua
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
  2. Voitele leivät ensin Oivariini rasvalla ja sinapilla. Nosta leivät leivinpaperille pellille.
  3. Viipaloi tomaatit. Laita leiville palvikinkkua ja tomaattiviipaleita.
  4. Sekoita munien rakenne rikki haarukalla. Lisää joukkoon raastettu juusto (3 – 4 dl). Päällystä leivät seoksella.
  5. Paista leipiä uunin keski-/yläosassa 250 asteessa n. 7 min tai kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 181 kcal
Proteiini 12 g
Hiilihydraatti 6,6 g
Rasva 11,6 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1