Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 40 min
Yhteensä
1 h 55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.4
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg valmista lanttusosetta
-
2 dl
Valio Keittiön paksumpi ruokakermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 kananmunaa
- 1 dl siirappia
- ¾ tl suolaa
- ¼ tl valkopippuria
- ½ tl inkivääriä
- 1 ml muskottipähkinää
- 0,07 rkl neilikkaa
Pinnalle
- 1 dl korppujauhoja
-
25 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Sulata lanttusose pakkauksen ohjeen mukaan, jos käytät pakastetta.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kaada seos kahteen voideltuun uunivuokaan tai yhteen tilavaan, laakeahkoon vuokaan. Ripota pinnalle korppujauhoja. Paina pintaan koristeita lusikan pesällä. Lisää voinokareet.
- Paista uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa n. 1 t 40 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
111 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
13,6 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.