
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1-2 porkkanaa
- 1 puolikas kurkkua tai pala makeaa melonia
- 1 pala (150 g) kukkakaalia
- 1 omena
Dippikastike
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 tl sokeria
- 1 rkl sitruunamehua
- tuoretta persiljaa
- 1-2 porkkanaa
- 1 puolikas kurkkua tai pala makeaa melonia
- 1 pala (150 g) kukkakaalia
- 1 omena
Dippikastike
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön kermaviiliä
- 2 tl sokeria
- 1 rkl sitruunamehua
- tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kuoritut porkkanat ja kurkku tai meloni tikkumaisiksi paloiksi.
- Huuhdo ja paloittele kukkakaali.
- Kuori ja lohko omena.
- Asettele ainekset ryhmittäin vadille tai kulhoon.
- Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään.
- Laita kastike tarjolle omaan kulhoonsa. Kata pöytään jokaiselle ruokailijalle oma pieni kuppi dippikastiketta varten, esim. munakuppi, johon on helppo dipata.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
49 kcal
Proteiini
1,4 g
Hiilihydraatti
4,4 g
Rasva
2,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.