Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.71
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½-1 tl currya
- 400 g kananpojan jauhelihaa
- 1 (75 g) sipuli
- 1 rkl vähäsuolaista soijakastiketta
- ripaus valkopippuria
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 2½ dl vettä
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® appelsiini tuorejuustoaValio Viola® appelsiini on raikas tuorejuusto, jossa maistuvat aurinkoiset appelsiinit. Se sekoittuu leivonnassa kauniisti erilaisiin…
- ½ tl rakuunaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna Oivariini paistinpannulla. Lisää curry.
- Lisää jauheliha. Paista 2 - 3 min.
- Lisää hienonnettu sipuli. Mausta soijakastikkeella ja valkopippurilla.
- Ripota päälle vehnäjauhot ja kääntele hetki.
- Lisää vesi ja tuorejuusto. Kuumenna ja sekoittele kunnes tasaista.
- Mausta lopuksi rakuunalla. Keitä hiljalleen kannen alla pari min.
- Tarjoa keitetyn pastan, riisin tai perunoiden sekä tuoresalaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
104 kcal
Proteiini
9,9 g
Hiilihydraatti
3,4 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkopippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.