Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.34
tähteä viidestä
29 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 9 lasagnelevyä
Kastike
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 600 g kanan jauhelihaa
- 2 vartta kevätsipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- 1½ tl suolaa
- ½ tl kurkumaa
- ½ tl cayennepippuria
- ¾ dl vehnäjauhoja
-
1 l
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 sitruuna mehu ja kuoriraaste
- 2 rkl tuoretta inkivääriä, raastettuna
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
- 1 kanaliemikuutio
-
1 rasia (200 g)
Valio Keittiön mascarponeaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Pinnalle
-
½ pussi (à 150 g)
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
Jaa resepti
Ohje
- Aloita valmistamalla kastike. Ruskista jauheliha kasarissa rasvassa. Lisää hienonnetut sipulit ja mausteet.
- Lisää pannulle vehnäjauho ja kääntele jauhelihan joukkoon. Lisää maito muutamassa erässä sekoitellen. Lisää liemikuutio.
- Kun kastike on saostunut, lisää sitruunan raastettu kuori sekä mehu, raastettu inkivääri ja hunaja. Anna kastikkeen kiehahtaa.
- Kokoa uunivuokaan (n. 20 x 30 cm) kerroksittain lasagnelevyjä ja kastiketta. Lusikoi väleihin mascarponenokareita. Jätä päällimmäiseksi kastiketta ja ripottele sen päälle juustoraaste.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 40 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
139 kcal
Proteiini
8,5 g
Hiilihydraatti
10,1 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.