Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Lasagne pollo limonello

Pasta pollo limonello on jo klassikko. Kokeile tätä sitruunaista kanapastaa lasagnen muodossa. Pastalevyjen ja kastikkeen väliin lusikoidaan herkullista mascarponea.

Lasagne pollo limonello
Lasagne pollo limonello

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 9 lasagnelevyä

Kastike

  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 600 g kanan jauhelihaa
  • 2 vartta kevätsipulia
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1½ tl suolaa
  • ½ tl kurkumaa
  • ½ tl cayennepippuria
  • ¾ dl vehnäjauhoja
  • 1 l
    Valio maitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 1 sitruuna mehu ja kuoriraaste
  • 2 rkl tuoretta inkivääriä, raastettuna
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1 kanaliemikuutio
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Keittiön mascarponea
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön Mascarpone e200 g laktoositon

Pinnalle


Ohje

  1. Aloita valmistamalla kastike. Ruskista jauheliha kasarissa rasvassa. Lisää hienonnetut sipulit ja mausteet.
  2. Lisää pannulle vehnäjauho ja kääntele jauhelihan joukkoon. Lisää maito muutamassa erässä sekoitellen. Lisää liemikuutio.
  3. Kun kastike on saostunut, lisää sitruunan raastettu kuori sekä mehu, raastettu inkivääri ja hunaja. Anna kastikkeen kiehahtaa.
  4. Kokoa uunivuokaan (n. 20 x 30 cm) kerroksittain lasagnelevyjä ja kastiketta. Lusikoi väleihin mascarponenokareita. Jätä päällimmäiseksi kastiketta ja ripottele sen päälle juustoraaste.
  5. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 40 min.

Katso lisää reseptejä


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 139 kcal
Proteiini 8,5 g
Hiilihydraatti 10,1 g
Rasva 7 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search