Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
2 h 30 min
Yhteensä
2 h 35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl kaurasuurimoita
- 1 l Valio Oddlygood® Barista kaurajuomaa
- 5 dl vettä
- ½ tl kardemummaa
- ½ tl suolaa
Lisäksi
- 75 g mantelimassaa
-
1 prk (250 g)
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%Valio Keittiön vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten…
- ⅔ dl vadelmahilloa
- 0 kg mantelilastuja
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kaurasuurimot kannelliseen pataan tai uunivuokaan. Lisää kaurajuoma, kardemumma ja suola. Sekoita.
- Paista puuroa ensin 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Peitä kannella tai foliolla ja alenna lämpöä 175 asteeseen. Jatka kypsentämistä noin 2,5 tuntia.
- Revi mantelimassa sopiviksi paloiksi. Annostele puuro lautasille. Lisää annosten päälle vaniljakastiketta, mantelimassaa ja vadelmahilloa. Viimeistele laskiaispullapuuro mantelilastuilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
103 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
13,3 g
Rasva
4,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mantelilastuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.