Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 700 g sian kylkeä
- 1 iso sipuli
- 2-3 valkosipulin kynttä
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ¾ dl vehnäjauhoja
- ½ tl mustapippuria
- 7 dl keitinlientä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa sian kylki n. 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Keitä niitä suolatussa (2 l vettä + 2 tl suolaa) vedessä 1 h.
- Nosta lihat leikkuulaudalle. Säästä liemi. Leikkaa lihat suikaleiksi. Paista miedolla lämmöllä pannulla, kunnes rapeita. Nosta sivuun.
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne pannuun jääneessä rasvassa. Nosta sivuun.
- Lisää voi ja jauhot pannulle ylijääneen possun rasvan sekaan. Sekoita tasaiseksi. Ruskista koko ajan sekoitellen, kunnes seos on kauniin tumman ruskeaa.
- Lisää lihojen keitinlientä varovasti joukkoon samalla sekoittaen.
- Lisää lihat ja sipulit. Hauduta vielä 10 min. Mausta.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
362 kcal
Proteiini
13,9 g
Hiilihydraatti
8,3 g
Rasva
30,4 g
Tyydyttynyt rasva
11,1 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.