Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Lehtikaali-parsa caesar

Maukkaasta lehtikaalista ja tuoreesta parsasta syntyy mehevä pääsiäissalaatti. Kastike valmistetaan caesar tyyliin ja salaatti viimeistellään rapeilla krutongeilla sekä keitetyillä kananmunilla.

Lehtikaali-parsa caesar
Lehtikaali-parsa caesar

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Kastike

  • 1 dl
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl
  • 1 keltuainen
  • 3 anjovisfileitä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 1 tl sitruunamehua

Tummat krutongit

  • 100 g saaristolaisleipää
  • 25 g
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Salaatti

  • 200 g lehtikaalia
  • 100 g tuoretta, vihreää parsaa
  • 25 g
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2 keitettyä kananmunaa
  • mustapippuria myllystä

Kastike

  • 1 dl Valio Keittiön kuohukermaa
  • 1 keltuainen
  • 3 anjovisfileitä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 1 tl sitruunamehua

Tummat krutongit

  • 100 g saaristolaisleipää
  • 25 g Valio voita

Salaatti

  • 200 g lehtikaalia
  • 100 g tuoretta, vihreää parsaa
  • 25 g Valio voita
  • 2 keitettyä kananmunaa
  • mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Yhdistä kastikkeen ainekset ja soseuta sauvasekoittimella.
  2. Kuutioi saaristolaisleipä ja paista pannulla voin kanssa rapeaksi.
  3. Huuhtele ja suikaloi lehtikaali. Pilko parsa. Kuullota lehtikaalisuikaleita ja parsaa kevyesti voissa pannulla. Anna jäähtyä. Sekoita kastike lehtikaalien ja parsojen joukkoon. Asettele tarjoiluastialle. Viimeistele salaatti rapeilla krutongeilla ja keitetyillä kananmunilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 183 kcal
Proteiini 6,4 g
Hiilihydraatti 8,6 g
Rasva 13,4 g
Tyydyttynyt rasva 6,8 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Katso myös

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1