Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.52
tähteä viidestä
23 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 bataatti
- 3 porkkanaa
- 2 cm:n pala tuoretta inkivääriä
- 1 l vettä
- ½ tl jauhettua korianteria
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa sweet chiliLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma sweet chili sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- ½-1 tl suolaa
Pinnalle
- 0 kg korianteripestoa
- 0 kg paahdettuja siemeniä
-
0 kg
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja kuutioi juurekset sekä hienonna inkivääri.
- Keitä suolalla maustetussa vedessä kannen alla n. 15 - 20 min, kunnes juurekset ovat kypsät. Lisää korianteri ja kerma.
- Soseuta sauvasekoitimella tai blenderissä. Tarkasta maku ja lisää suolaa maun mukaan.
- Viimeistele annokset pestolla, paahdetuilla siemenillä ja raejuustolla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
34 kcal
Proteiini
0,7 g
Hiilihydraatti
4,4 g
Rasva
1,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- korianteripestoa
- paahdettuja siemeniä
- Valio raejuustoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.