Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.6
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 100 g tuoretta fenkolia
- 2 kevätsipulivartta tai pala purjoa
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 8 dl vettä
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® leppäsavu sulatejuustoaValio Koskenlaskija® leppäsavu antaa herkullisen ja hienostuneen maun kastikkeisiin, keittoihin, leivontaan ja laatikkoruokiin. Aromikkaan maun…
- ½ kalaliemikuutio
- 5 keitettyä perunaa kuutioituna
- 200 g savukalaa esim. lohta tai siikaa
Jaa resepti
Ohje
- Pilko fenkoli ja sipuli. Kuullota kevyesti Oivariini rasvassa kattilan pohjalla.
- Lisää vesi, kuutioitu sulatejuusto, kalaliemikuutio ja perunat. Kuumenna ja anna juuston sulaa.
- Paloittele savukala ja lisää lopuksi keiton joukkoon.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
93 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
5 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.