Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
isoa lettua
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 10 dl vettä
- 4 kananmunaa
-
1½ dl
Valio rasvatonta maitojauhetta instantMonikäyttöinen Valio maitojauhe on aitoa maitoa kätevässä ja hyvin säilyvässä muodossa. Jauhe ei vaadi kylmäsäilytystä,…
- 5 dl vehnäjauhoja
- 1¼ tl suolaa
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositonValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Suolainen täyte n. 8 letulle
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® raejuustoaLaktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi keiton päälle…
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 200 g savukirjolohta, ruodotonta, nahatonta
- 1 puolikas (150 g) kurkkua
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tl sitruunapippuria
- ½ dl hienonnettua ruohosipulia
Makea täyte n. 8 letulle
- 500 g mansikoita + sokeria
-
2 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa 4 dl vettä ja munat sekaisin. Sekoita joukkoon kaikki kuivat aineet seoksena. Lisää loppu vesi. Anna turvota n. 30 min.
- Paista taikinasta Oivariinissa isoja lettuja muurinpohjapannulla tai tavallisella lettupannulla.
- Valmista suolainen täyte: Sekoita valutettu raejuusto ja crème fraîche.Lisää hienonnettu savukala ja pieniksi kuutioiksi leikattu kurkku. Mausta. Tarjoa täytettä lettujen kanssa.
- Lohko mansikat ja lisää sokeria maun mukaan. Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta sokereilla. Tarjoa marjoja ja kermavaahtoa lettujen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
115 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
11,1 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.