Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Letut ja kinuskikastike

Valio Koskenlaskijasta ja fariinisokerista syntyy helposti kinuskinen jälkiruokakastike. Kardemummalla maustettuna kastike sopii loistavasti lettujen ja tuoreiden marjojen kanssa tarjoiltavaksi.

Letut ja kinuskikastike
Letut ja kinuskikastike

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 16 valmiita ohukaisia

Kardemumma-kinuskikastike

Lisäksi


Ohje

  1. Valmista letut erillisen ohjeen mukaan (ks. ohje Äidin parhaat letut).
  2. Valmista kinuskikastike: Kiehauta Koskenlaskija ja fariinisokeri kattilassa. Keitä sen verran, että sokeri sulaa. Mausta kardemummalla.
  3. Tarjoa lettujen kanssa lämmintä kardemumma-kinuskikastiketta, tuoreita marjoja ja kermavaahtoa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 189 kcal
Proteiini 3,7 g
Hiilihydraatti 19,5 g
Rasva 10,6 g
Tyydyttynyt rasva 5,6 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoreita marjoja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search