Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Lihapulla-pas­tavuoka

Lihapullapastavuoka on loistava koko perheen arkiruoka. Voit käyttää vuokaan valmiita lihapullia, jolloin valmistaminen on todella helppoa tai tehdä lihapullat itse.

Lihapulla-pastavuoka
Lihapulla-pastavuoka

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g pastaa
  • 1 iso sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3  (n. 200 g) kypsää tomaattia
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • 2 dl
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 400 g lihapullia
  • 1 pussi (150 g)
    Valio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
    Valio Juustomestarin e150 g cheddar juustoraaste
  • 500 g pastaa
  • 1 iso sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3  (n. 200 g) kypsää tomaattia
  • 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • 2 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 400 g lihapullia
  • 1 pussi (150 g) Valio Juustomestarin cheddar raastetta

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Valuta.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi tomaatit. Kuullota pannulla Oivariini rasvassa. Lisää tomaattimurska ja ruokakerma. Anna kiehua muutama min. Mausta hienonnetulla basilikalla, suolalla ja pippurilla.
  3. Sekoita vuoassa pasta, lihapullat, tomaattikastike ja 2/3 juustoraasteesta. Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.
  4. Gratinoi uunin yläosassa 225 asteessa n. 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 173 kcal
Proteiini 6,8 g
Hiilihydraatti 19,4 g
Rasva 7,1 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1