Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 12 isoa vaaleaa paahtoleipää, viipaletta
Kostutukseen
- 1 dl lihalientä
Täyte 1
- 200 g palvikinkkua
- 1 punainen paprika pieninä kuutioina
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
- ½ dl kaprista
Täyte 2
- ½ prk (à 300 g) latva-artisokkaa öljyssä
- ½ rasiaa (à 250 g) kirsikkatomaatteja
- 10 oliivia
- 50 g ilmakuivattua kinkkua
- 1 dl lehtipersiljaa
-
1 prk (200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
Koristeluun
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
- 0 kg retiisejä
- 1 granaattiomena
- 50 g minisalaattisekoitusta
Jaa resepti
Ohje
- Aloita voileipäkakun valmistaminen täytteistä: Hienonna monitoimikoneella tai veitsellä palvikinkku ja paprika. Lisää tuorejuusto ja kaprikset. Sekoita
- Kuutioi latva-artisokat, tomaatit ja oliivit. Hienonna ilmakuivattu kinkku ja lehtipersilja. Sekoita täytteen 2 ainekset keskenään.
- Kokoa kakku irtopohjavuokaan (Ø n. 23 cm). Pingota pohjan ja reunan väliin leivinpaperi.
- Asettele pohjalle kerros paahtoleipää. Leikkaa reunoihin sopivat palat. Kostuta leivät lihaliemellä, käytä apuna esim. pullasutia. Levitä vuokaan kinkkutäyte, tasoita.
- Asettele täytteen päälle kerros paahtoleipää, kostuta. Levitä päälle ilmakuivattu kinkku -täyte.
- Lado päällimmäiseksi kerros paahtoleipää, kostuta.
- Peitä kakku hyvin kelmulla. Anna vetäytyä jääkaapissa väh. 6 t, mieluiten seuraavaan päivään.
- Kumoa kakku tarjoiluvadille. Tasoita reunat tarvittaessa. Levitä notkistettu tuorejuusto voileipäkakun pintaan ja reunoille.
- Koristele voileipäkakku ohuilla retiisiviipaleilla, minisalaattisekoituksella ja granaattiomenan siemenillä.
- Tarjoa kahvipyödän pikkusuolaisena tai osana noutopöytää.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
163 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
13,2 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- retiisejä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.