
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 12 isoa vaaleaa paahtoleipää, viipaletta
Kostutukseen
- 1 dl lihalientä
Täyte 1
- 200 g palvikinkkua
- 1 punainen paprika pieninä kuutioina
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
- ½ dl kaprista
Täyte 2
- ½ prk (à 300 g) latva-artisokkaa öljyssä
- ½ rasiaa (à 250 g) kirsikkatomaatteja
- 10 oliivia
- 50 g ilmakuivattua kinkkua
- 1 dl lehtipersiljaa
-
1 prk (200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
Koristeluun
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
- retiisejä
- 1 granaattiomena
- 50 g minisalaattisekoitusta
Pohja
- 12 isoa vaaleaa paahtoleipää, viipaletta
Kostutukseen
- 1 dl lihalientä
Täyte 1
- 200 g palvikinkkua
- 1 punainen paprika pieninä kuutioina
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoa
- ½ dl kaprista
Täyte 2
- ½ prk (à 300 g) latva-artisokkaa öljyssä
- ½ rasiaa (à 250 g) kirsikkatomaatteja
- 10 oliivia
- 50 g ilmakuivattua kinkkua
- 1 dl lehtipersiljaa
- 1 prk (200 g) Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoa
Koristeluun
- 2 rasiaa (à 200 g) Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoa
- retiisejä
- 1 granaattiomena
- 50 g minisalaattisekoitusta
Jaa resepti
Ohje
- Aloita voileipäkakun valmistaminen täytteistä: Hienonna monitoimikoneella tai veitsellä palvikinkku ja paprika. Lisää tuorejuusto ja kaprikset. Sekoita
- Kuutioi latva-artisokat, tomaatit ja oliivit. Hienonna ilmakuivattu kinkku ja lehtipersilja. Sekoita täytteen 2 ainekset keskenään.
- Kokoa kakku irtopohjavuokaan (Ø n. 23 cm). Pingota pohjan ja reunan väliin leivinpaperi.
- Asettele pohjalle kerros paahtoleipää. Leikkaa reunoihin sopivat palat. Kostuta leivät lihaliemellä, käytä apuna esim. pullasutia. Levitä vuokaan kinkkutäyte, tasoita.
- Asettele täytteen päälle kerros paahtoleipää, kostuta. Levitä päälle ilmakuivattu kinkku -täyte.
- Lado päällimmäiseksi kerros paahtoleipää, kostuta.
- Peitä kakku hyvin kelmulla. Anna vetäytyä jääkaapissa väh. 6 t, mieluiten seuraavaan päivään.
- Kumoa kakku tarjoiluvadille. Tasoita reunat tarvittaessa. Levitä notkistettu tuorejuusto voileipäkakun pintaan ja reunoille.
- Koristele voileipäkakku ohuilla retiisiviipaleilla, minisalaattisekoituksella ja granaattiomenan siemenillä.
- Tarjoa kahvipyödän pikkusuolaisena tai osana noutopöytää.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
163 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
13,2 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- retiisejä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.