Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä
Täyte
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 g limetin kuori raastettuna
- 2-3 (150 g) säilykepäärynän tai -aprikoosin puolikasta
Pinnalle
- 0 kg tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sulata taikinalevyt leivinpaperilla pellillä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa sulaneet levyt kahteen osaan neliöiksi. Valuta säilykehedelmät. Pese limetti kuumalla vedellä ja harjalla, raasta pintakuori ohuelti. Yhdistä kuoriraaste rahkaan.
- Levitä vaniljarahkaa taikinaruutujen keskelle. Lisää päälle pieni pala hedelmää.
- Paista 200 asteessa n. 20 min.
- Jäähdytä peittämättä. Siivilöi päälle tomusokeria
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
300 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
22,7 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11,2 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tomusokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.