Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.83
tähteä viidestä
29 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sipuli
- 2-3 valkosipulin kynttä
- 2 cm pala tuoretta inkivääriä
- 1 rkl currytahnaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 2 tl sokeria
- ½ tl suolaa
- 500 g esikeitettyjä punaisia linssejä
- 2 dl kookoskermaa
Lisäksi
- 0 kg basmatiriisiä keitettynä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna sipulit sekä inkivääri. Kuullota ne ja curry kasarissa tai korkeareunaisessa paistinpannussa Oivariini rasvassa.
- Lisää tomaattimurska, huuhtele tölkki vedellä ja kaada myös vesi kattilaan.
- Valuta linssit, lisää ne kattilaan. (Voit myös käyttää kuivattuja linssejä (n. 2 dl), tällöin kypsymisaika on hiukan pidempi.) Anna kiehua keskilämmöllä n. 10 min. Mausta sokerilla ja suolalla.
- Lisää lopuksi kookoskerma. Sekoita ja kuumenna. Tarjoa basmatiriisin ja vaalean leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
103 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
9,9 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- basmatiriisiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.