
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 pkt (120 g) fileepekonia
-
1-2 tl (5 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 iso sipuli
- 3 dl punaisia linssejä
- 2 (200 g) perunaa
- 2 (200 g) porkkanaa
- 1½ l vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- ripaus cayennepippuria
- 2 rkl tomaattipyreetä
- ½ tl meiramia
- ½ dl tuoretta persiljaa tai ruohosipulia
Pinnalle
-
1 dl (125 g)
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
-
½ rasia (à 200 g)
Valio Viola® yrtti tuorejuustoaValio Viola® kevyt yrtti tuo vaihtelua leivälle ja maustaa lempeästi myös keitot ja kastikkeet. Levitä…
-
½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 pkt (120 g) fileepekonia
- 1-2 tl (5 g) Valio voita
- 1 iso sipuli
- 3 dl punaisia linssejä
- 2 (200 g) perunaa
- 2 (200 g) porkkanaa
- 1½ l vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- ripaus cayennepippuria
- 2 rkl tomaattipyreetä
- ½ tl meiramia
- ½ dl tuoretta persiljaa tai ruohosipulia
Pinnalle
- 1 dl (125 g) Valio maitorahkaa
- ½ rasia (à 200 g) Valio Viola® yrtti tuorejuustoa
- ½ dl Valio maitoa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna pekoni. Ruskista se kattilassa, lisää tarpeen mukaan voita. Hienonna sipuli ja lisää kattilaan. Kuullota.
- Huuhdo linssit siivilässä juoksevalla vedellä. Leikkaa perunat ja porkkanat pieniksi kuutioiksi. Lisää ne sekä vesi, liemikuutiot ja linssit kattilaan. Mausta. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen noin 30 min.
- Sekoita rahka, juusto ja maito. Lisää nokare rahka-juustoseosta keiton päälle lautasella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
61 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
6,3 g
Rasva
1,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- cayennepippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.