Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1-2 (200 g) porkkanaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1-2 (200 g) sipulia
- 1 dl vettä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 2 prk (à 285/170 g) kypsiä, punaisia linssejä, esim. GoGreen
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa porkkanat pieniksi kuutioiksi. Kuullota ne rasvassa kattilassa. Lisää hienonnetut sipulit. Sekoittele samalla kuumentaen. Lisää vesi. Anna kiehua kannen alla, kunnes porkkanat alkavat pehmetä. Lisää ruokakerma.
- Valuta linssit lävikössä ja huuhdo kylmällä vedellä. Lisää ne kattilaan. Anna kiehua 3 - 5 min ilman kantta, kunnes ruoka saostuu hiukan.
- Tarjoa liha-, kala- tai broileriruoan lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
93 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
8,7 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.