Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Kokenut leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaRahka-voitaikina
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
-
250 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
- 1 dl pitkäjyväistä riisiä
- 4 dl vettä
- 50 g (0,5 dl) kapriksia hienonnettuna
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® tilli tuorejuustoaValio Viola® kevyt tilli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda tillin makua…
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
- 3 keitettyä (10 min) kananmunaa
- 300 g tuoresuolattua kirjolohta
- 1 dl tilliä hienonnettuna
Voiteluun
- 1 kananmuna
Kapris-remoulade
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl majoneesia
- 1 rkl kapriksia hienonnettuna
- 1-2 rkl kurkkusalaattia
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita maitorahkaan pehmeä voi. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Muotoile taikina suorakaiteeksi ja kääri kelmuun. Anna kovettua jääkaapissa ennen kaulintaa
- Keitä riisit kypsiksi vedessä. Valuta riisi tarvittaessa. Lisää joukkoon kaprikset ja tuorejuusto. Viipaloi munat ja kala.
- Kauli taikinasta suorakaiteen muotoinen levy (noin 40 x 35 cm). Lado levyn keskelle puolet kalaviipaleista, puolet tillistä, munaviipaleet ja riisiseos. Levitä riisin päälle loppu tilli ja kalaviipaleet. Käännä taikinan reunat päälle ja ummista piirakka. Käännä piirakka ympäri leivinpaperille niin, että sauma jää alle.
- Jos taikinaa jää yli, kauli se ja leikkaa halutessasi koristenauhoja piiraan päälle.
- Voitele piirakka munalla, pistele ja paista 225 asteessa noin 30 min
- Valmista remoulade-kastike yhdistämällä ainesosat keskenään.
- Tarjoile piiras kastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
225 kcal
Proteiini
7,2 g
Hiilihydraatti
13,7 g
Rasva
15,5 g
Tyydyttynyt rasva
7,6 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.