Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Lohi-keto­roo­ni­laatikko

Ketoroonilaatikko on näppärä makaroonilaatikon korvaaja viljattomalla ja vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. Ketoroonilaatikon voi tehdä jauhelihasta, tonnikalasta, kinkusta, broilerista tai kokonaan lihattomana ja se on herkullinen kerta toisensa jälkeen.

Lohi-ketoroonilaatikko
Lohi-ketoroonilaatikko

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pieni (n. 500 g) kukkakaali
  • 250 g lämminsavulohta
  • 1 prk (200 g)
    Rasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
    Valio raejuusto 200 g rasvaton laktoositon
  • 1 dl hienonnettua tilliä
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Luomu™ kuohukerma on kermojen aatelia. Lisäaineeton ja laktoositon Valio Luomu™ kuohukerma 2 dl pakkauksessa…
    Valio Luomu™ kuohukerma 2 dl laktoositon
  • 1 kananmuna
  • ¾ tl suolaa
  • ½ pkt (à 250 g)
    Valio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
    Valio Koskenlaskija® e250 g viherpippuri sulatejuusto laktoositon
  • 1 pieni (n. 500 g) kukkakaali
  • 250 g lämminsavulohta
  • 1 prk (200 g) Valio raejuustoa
  • 1 dl hienonnettua tilliä
  • 1 prk (2 dl) Valio Luomu™ kuohukermaa
  • 1 kananmuna
  • ¾ tl suolaa
  • ½ pkt (à 250 g) Valio Koskenlaskija® viherpippuri sulatejuusto

Ohje

  1. Leikkaa kukkakaalin kukinnot pieniksi nupuiksi ja lehdet sekä varsi kuutioiksi.
  2. Sekoita uunivuoassa (ø n. 24 cm) kukkakaali, paloiteltu lämminsavulohi, raejuusto ja tilli.
  3. Sekoita kerma, muna ja suola ja kaada vuokaan.
  4. Murustele pinnalle sulatejuustoa.
  5. Paista uunin keskisassa 200 asteessa n. 40 min, kunnes kukkakaali on kypsä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 136 kcal
Proteiini 9,1 g
Hiilihydraatti 1,5 g
Rasva 10,2 g
Tyydyttynyt rasva 5,2 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1