Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.57
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
dl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (80 g) punasipuli
- ½ dl ruohosipulia
- 150 g kylmäsavulohta
-
2 prk (à 120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 1 rkl karkeaa dijonsinappia
- 0 kg mustapippuria myllystä
Tarjoiluun
- 0 kg vaaleaa leipää
- 0 kg kirjolohen mätiä
- 0 kg tilliä tai ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa punasipuli hyvin pieniksi kuutioiksi, hienonna ruohosipuli ja kala.
- Vatkaa smetanaa sähkövatkaimella (30 - 40 s), kunnes se alkaa kiinteytyä.
- Yhdistä ainekset.
- Tarjoa seosta leivillä. Annosmäärä on riippuvainen siitä, kuinka paljon päällystettä annostellaan.
- Koristele leivät mädillä ja tuoreilla yrteillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
252 kcal
Proteiini
7,4 g
Hiilihydraatti
2,3 g
Rasva
23,8 g
Tyydyttynyt rasva
12,7 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- vaaleaa leipää
- kirjolohen mätiä
- tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.